Logo

Den Sorte Gryde 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g løg
200 g champignoner
100 g cocktailpølser
800 g oksemørbrad i strimler
1 dl stærk kaffe
evt. karry efter behov
½ liter fløde
salt og peber

Løg sauteres i smør.
Kød tilsættes og efter kort tid følger cocktailpølser og champignoner.
Krydres med karry, salt og peber.
Fløde tilsættes.
Retten får lov til at simre cirka 5 min.
Serveres sammen med løse ris, mango chutney, kokos, karry, paprika, rosiner og melon.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.407 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her