Logo

Den Glade Maves grød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tag 2 dl af grødblandingen ´Den Glad Maves Grød´, den blandes med 4 dl vand og skal så simre i ca. en halv time.

Derefter blandes grøden med ca. ½ dl mælk, en tsk sukker, lidt salt, ca. en spsk rosiner og en spsk smør.

Så fyldes grøden i små portionsskåle og der kommes en lille klat smør på toppen af hver grød.

Så drysses der lidt havtorn på, der lige inden er vendt i lidt sukker.

Inden servering pyntes der med mælkeskum, som er mælk der er pisket op til skum, med en stavblender.

Rasmus Kofoed

 

Hvis du vil vide meget mere om de gamle kornsorter og deres historie, så kan du klikke ind på producentens hjemmeside: www.aurion.dk

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.345 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her