Logo

Dejlig lækker chokosnack

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g smør
½ dl grofthakkede hasselnøddekerner
½ dl grofthakkede smuttede mandler
200 g mærk chokolade (ca. 55 % kakao)
5 dl let knuste cornflakes
50 små papirforme til konfekt
 
Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner
Svits nødder og mandler i 1 minut.
Bræk/ hak chokoladen i mindre stykker, og kom dem i panden.
Lad chokoladen smelte ved svag varme og under blid omrøring.
Tag panden af varmen og vend de let knuste cornflakes i.
Fordel blandingen i papirformene og stil cornflakestoppene tildækket i køleskabet i mindst en 1 time eller til chokoladen er stivnet
 
Tips: I stedet for mørk chokolade KAN man anvende mælkechokolade.
Cornflakesstoppene kan opbevares tildækket i køleskabet i ca. 3 døgn og de kan fryses.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 904 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her