Logo

Dansk efterårssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 personer - Har man en mandolin, kan denne salat klares til 60 personer, selv om jordskokker er besværlige at skrælle. Men da de kan lægges i dressingen, kan det gøres om formiddagen, uden at de misfarves.

1 blomkålshoved
1 bdt rucola
½ kg jordskokker eller skorzonerrødder
½ bdt bredbladet persille
100 g hasselnødder

Dressing:
1 dl mayonnaise
3 dl cremefraiche 18 %
1 spsk grov dijonsennep
2 spsk flydende akaciehonning
salt og peber

Skyl blomkålen, fjern alle blade og del den i meget små buketter.
Rør dressingen sammen og smag til.
Skræl jordskokkerne og høvl dem i tynde skiver på mandolinen.
Kom skiverne direkte i dressingen, så de ikke misfarves.
Hak skyllet rucola og persille groft.
Hak nødder meget groft (næsten kun i halve).
Vend det hele sammen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 785 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her