Logo

Dådyr bagt med knoldselleri, svesker og Aceto Balsamico

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

til 4 personer.
700 g dådyrbov
1 løg
150 g svesker
2 knoldselleri
1 selleritop eller 2 potter selleripersille
1 dl Aceto Balsamico
2 dl vand
1 spsk extra jomfruolivenolie
½ tsk reven muskatnød
Salt, peber
 
Skær dådyrboven i tern a 5 x 5 cm.
Skær løg og knoldselleri i grove både.
Snit selleritoppen i grove stykker, gem til senere.
Smør et ovnfast fad med olivenolie og kom dådyrtern og løg i.
Tilsæt krydderier, vand og Balsamico.
Bag i ovnen ved 180ºC i ca. 40 minutter.
Rør i retten, tilsæt svesker og knoldselleri og bag i yderligere 40 minutter.
Hold øje med, at væden ikke fordamper helt, i så fald tilsættes lidt mere vand.
Vend til sidst selleritoppen i og server med masser af godt brød og en salat af sprøde blade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.528 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her