Logo

Cremede brisler i butterdej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g kalvebrisler
2 plader butterdej
50 g gulerod
50 g selleri
50 g porre
50 g courgette.
1 lille bundt persille
1 lille bundt dild
2 dl hvidvin
4 dl kalvebouillon
2 dl piskefløde
1 spsk Maizena udrørt i lidt koldt vand
 
Brislerne udvandes i koldt vand i minimum 6 timer.
Brislerne koges i letsaltet vand i 5 minutter og afkøles under koldt vand.
Brisler renses for hinder og skæres ud i mindre stykker.
Butterdejen deles, bages i ovnen til de er gyldne og sprøde.
Grønsagerne skæres i fine strimler (julienne), og blancheres i letsaltet
vand.
Hvidvinen kommes i en gryde og reduceres til det halve.
Bouillonen tilsættes og reduceres til det halve.
Piskefløden tilsættes, koges 2 minutter og jævnes af evt. med lidt
Maizena.
Tilsmages med en knivspids salt og peber.
Persille og dild hakkes.
Brisler, grønsager og krydderurter kommes i hvidsvinssaucen.
Butterdejen flækkes og de cremede brisler fordeles på butterdejen, og
låget lægges på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 713 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her