Logo

Cous cous med semi-dried tomater, pinjekerner, basilikum og citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krydderurten kan varieres efter smag, og de semi-dried tomater kan erstattes af soltørrede tomater. - 8 personer - ude i naturen
 
400 g cous cous.
100 g semi-dried tomater
150 g pinjekerner.
2 pot­ter basilikum
4 spsk extra jomfruolivenolie
Saft af 1 ½ citron
Salt, hvid peber
 
Overhæld cous cous med kogende vand, til det dækker.
Tilsæt oliven­olie og drys med salt.
Dæk skålen med folie, lad det trække 5-10 minut­ter og rør derefter i cous cousen med en gaffel.
Tilsæt igen vand og lad trække.
Rist pinjekernerne på en tør og hed pande.
Hak basilikum fint.
Bland alle ingredienser og smag til med salt, hvid peber og citronsaft.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 927 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her