Logo

Courgettegratin 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg courgetter
¼ kg gulerødder
1 stk løg
1 bundt persille
3 kviste timian
3 stk æg
3 spsk grahamsmel
1 spsk olie
100 g almindelig ost
salt og peber
 
Tilbehør: tomatsalat og flûtes
 
Hak løg og persille.
Riv courgetter og gulerødder på den grove side af rivejernet eller i en
foodprocessor.
Bland og klip timian fint heri.
Pisk æg med olie og grahamsmel samt halvdelen af den revne ost. Bland
grønsagsmassen i og krydr med salt og peber.
Fordel gratinblandingen i et velsmurt tærtefad (ca. 22 cm i diameter), drys resten af osten over og sæt fadet i en 200-220°C varm ovn i ca. 30
minutter, til den er gylden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 632 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her