2 dl piskefløde
¼ dl glukosesirup
200 g smeltet lys chokolade
200 g mørk smeltet choklade
½ dl cognac
200 g smeltet tempereret mørk chokolade
40 g lys smeltet tempereret chokolade
Bring fløden i kog med sirup, og pisk det i en blanding af de to smeltede chokolader ( man kan også hakke chokoladerne fint og piske med en dejskraber under langsom ihældning af den kogende fløde).
Lad det afkøle.
Når den er afkølet, men ikke iskold, piskes den lys og luftig em en
elmikser.
Cognac piskes i lidt ad gangen.
Kom massen i en tylle med stort rundt hul, og sprøjt lange stænger ud,
der afkøles i fryseren.
Skæres i stænger af 2 ½-3 cm. og dyppes straks i mørk smeltet ,
tempereret chokolade og pyntes med striber af lys chokolade i
pergamentkræmmerhus, sølvstøv eller mandelsplitter.