2 kyllingebryster á ca 135 g
½ dl olie
½ tsk citronpeber
saften af ½ citron
2 bagekartofler
1 ½ dl cremefraiche 18%
½ potte purløg finthakket
½ icebergsalat i strimler
½ agurk i tern
½ bakke bønnespirer skal skylles godt.!
½ rød peberfrugt i tern
1 frysepose
alufolie
dressing efter eget valg
Kyllingebrysterne kommes i en frysepose sammen med olie, citron og citronpeber.
Æltes godt igennem og stilles koldt 30 min.
Kartofler bages i ovn, ca. 60 min ved 200ºC.
Iceberg, agurk, rød peber og bønnespirer blandes og serveres med dressing efter eget valg.
Kyllingestykkerne steges på et tør pande ca 3-4 min på hver side, drysses med lidt salt.
cremefraiche blandes med purløg, salt og peber og serveres til kartoflerne.