Logo

Citron-pickles

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 citroner - usprøjtede
1 dl vand
2 løg
4 fed hvidløg
2 friske grønne chilier
2 friske røde chilier
3 cm frisk ingefær - revet
150 g rosiner
2 spsk farin
 
Citroner skæres i små tern (med skal) og koges i ca. 10 min. med vandet.
Imens hakkes løg, hvidløg og chili.
Tilsæt alle ingredienser og kog det hele uden låg i 10 minutter.
Hæld blandingen på rene glas.
Citronpickles, der har en stærk, men frisk smag, kan serveres som tilbehør.
Den kan holde sig et par måneder i køleskab.
 
Tips: Brug evt. halvt så meget chili fra starten - smag undervejes, og tilsæt efter smag gradvist mere - blot det koges godt igennem inden det hældes på glas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 935 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her