Logo

Chokoladetrøffel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 dl piskefløde
600 g mørk (koge- og spise-) blokchokolade med orange
¾ dl hasselnøddesirup
200 g smør
 
Skær smørret i små tern. Hak chokoladen.
Bring piskefløde og sirup i kog, og hæld det langsomt over den hakkede
chokolade under omrøring.
Rør til massen er blank og lun og rør så smørret i.
Trøffelmassen er nu klar til brug.
Efter brug skal den stå koldt et par timer til den har sat sig, gerne til næste dag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 580 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvordan klarer Trump sig?
Effektiv reklame - klik her