4 stk
3 spsk majsolie
1 løg i tynde skiver
1 fed hvidløg, knust
1 tsk chilipulver
1 dåse flåede tomater, afdryppede
1 spsk tomatpure fra tube
½ tsk sennepspulver
1 spsk malteddike
1 spsk Worcestershiresauce
1 spsk lyst brunt sukker
¼ tsk salt
1 dåse (225 g) barbecue bønner
4 frankfurtere
4 hot dog brød
60 g blødt smør
Pynt:
løgringe
hakkede forårsløgblade
karse
Opvarm 2 spsk olie i en gryde.
Tilsæt løg, hvidløg og chilipulver og svits det i 2 minutter.
Tilsæt tomaterne og skær dem op med en kniv.
Tilsæt tomatpure, sennep, eddike, Worcestershiresauce, sukker og salt, og lad det hele simre i 5 minutter.
Rør bønnerne i og lad det koge yderligere 5 minutter.
Rids imens frankfurterne på begge sider med passende afstand mellem hvert snit.
Pensl dem med resten af olien og grillsteg dem 3-4 minutter under hyppig vending, til de er brune.
Skær hot dog-brødene op, uden at skære helt igennem.
Åbn dem og smør dem.
Anbring frankfurterne i brødene og læg nogle løgringe langs hver enkelt.
Hæld chilisauce over frankfurterne.
Drys med hakket forårsløg og pynt med brøndkarse.