Logo

Chili Con Carne i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket oksesmåkød
150 g løg
150 g grøn peber
150 g rød peber
1 fed hvidløg
1 ds /400 g flåede tomater
2 spsk tomatpuré
1 tsk chilipulver
1 knsp. cayennepeber
1 knsp. sort peber
1 ds baked beans

Kom kødet i en stor fladbundet skål og smuldre det med en gaffel.
Dæk med låg og mikrobølg ved 900 Watt i 4 min.
Rør rundt i kødet med en gaffel og smuldre det.
Tilsæt hakket løg, peber i tern, hvidløg, flåede tomater, tomatpure, chilipulver, cayennepeber og sort peber og bland det godt sammen.
Dæk med låg eller mikrofilm.
Mikrobølg ved 900 Watt i 10 min.
Rør efter halvdelen af tiden.
Tilsæt dåsebønnerne, rør rundt, dæk med låg eller mikrofilm og mikrobølg yderligere ved 600 Watt i 10 min.
Smag retten til og server den med brød til.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.325 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her