Logo

Chateaubriand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 bøf, ca 400 g af oksemørbrad
40 g smør
groft salt
peber

Rejs chateaubrianden op på højkant og giv den et par slag.
Smelt smørret på en pande og brun kødet på alle sider.
Dæmp for varmen og steg bøffen 5-10 min på hver side afhængig af tykkelse og hvor rød den skal være. Drys salt og peber på.
Tag chateaubrianden af panden og lad den stå tildækket i ca 5 min. før der skæres af den.
Skær lidt på skrå og på tværs af kødtrådene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.367 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her