Logo

Champignonsuppe med frisk chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Champignonsuppe med frisk chili

500 g champignon
25 g smør
2 finthakkede skalotteløg
1 fed hvidløg
1 finthakket grøn peberfrugt
1 finthakket frisk rød chili (uden kerner)
2 spsk hvedemel
1¼ l hønsebouillon/fond
salt, hvid peber
1,5 dl piskefløde
2 spsk friskpresset citronsaft 

2 spsk tør hvidvin
*

Hak løg, hvidløg, peberfugt og chili meget fint.
Svits løg, hvidløg, peberfugt og chili i smørret til løgene er klare.
Drys hvedemel over og rør, til melet har opsuget alt smørret.
Tilsæt den kogende bouillon/fond lidt efter lidt under konstant omrøring, til der ikke er flere klumper og lad det koge ved svag varme.
Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver.

Tilsæt champignonskiverne.
Rør fløden i suppen lidt ad gangen.
Lad suppen småkoge uden låg i 8-10 min.
Smag til med citronsaft, salt og hvid peber, og evt. hvidvin.
 
Tips: Serveres med flûte. Suppen kan godt virke lidt tung og kan derfor
udmærket bruges som natmad.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.484 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her