Logo

Champignonschnitzel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g smør
500 g champignon, i halve
100 g flødeost, naturel
evt. bouillon (terning + vand)
4 skinkeschnitzel (á ca. 150 gr)
2 spsk hvedemel
25 g smør

Pynt: Friskhakket persille
Tilbehør: Grøn pasta

Lad smørret blive gyldent i en tykbundet gryde.
Svits champignonerne her, til de har afgivet noget væde.
Tilsæt flødeosten i mindre stykker og lad stuvningen koge ved svag varme, til flødeosten er smeltet, og stuvningen er jævn, ca. 8 min.
Tilsæt evt. bouillon. Smag til med salt og peber.
Kog pastaen efter pakkens anvisning.

Vend skinkeschnitzlerne i hvedemel krydret med salt og peber.
Steg dem i gyldent smør i en pande, 4-5 min. på hver side.
Læg de stuvede champignoner i bunden af et fladt fad.
Anret schnitzlerne i en række ovenpå med persilledrys på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 748 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her