25 g smør
500 g champignon, i halve
100 g flødeost, naturel
evt. bouillon (terning + vand)
4 skinkeschnitzel (á ca. 150 gr)
2 spsk hvedemel
25 g smør
Pynt: Friskhakket persille
Tilbehør: Grøn pasta
Lad smørret blive gyldent i en tykbundet gryde.
Svits champignonerne her, til de har afgivet noget væde.
Tilsæt flødeosten i mindre stykker og lad stuvningen koge ved svag varme, til flødeosten er smeltet, og stuvningen er jævn, ca. 8 min.
Tilsæt evt. bouillon. Smag til med salt og peber.
Kog pastaen efter pakkens anvisning.
Vend skinkeschnitzlerne i hvedemel krydret med salt og peber.
Steg dem i gyldent smør i en pande, 4-5 min. på hver side.
Læg de stuvede champignoner i bunden af et fladt fad.
Anret schnitzlerne i en række ovenpå med persilledrys på.