600 g rødspættefileter
250 g champignon
hvedemel
2 dl fløde
1 bundt grøn dild
2-3 spsk smør
1 citron
100 g pillede rejer
1 dl grønsagsbouillon
salt, peber
Tilbehør: 800 g små kogte kartofler
Drys fileterne med salt & lad dem ligge køligt, mens grønsagerner
tilberedes.
Hak de rensede champignon, svits dem i 1 spsk smør og tilsæt salt, peber
og citronsaft efter smag.
Læg en lille skefuld champignon på halvdelen af fiskefileterne, læg de
andre fiskefileter over og fæstn dem sammen med tandstikker.
Sæt resten af champignonerne tilside.
Vend de fyldte fisk i hvedemel, bladet med salt og peber, og steg dem brune i
smør.
Sauce: De resterende champignon tilsættes samme med fløde og bouillon.
Saucen koges igennem.
Tilsæt melbolle til den ønskede konsistens er opnået.
Smag til med krydderier.
Anret fisken på et varmt fad, pynt med citronskiver, pillede rejer og
dildkviste.
Serveres med små kogte kartofler og champignonsauce.