900 g hakket oksekød
Salt efter smag
Et drys peber
½ tsk sellerifrø
2 spsk sennep
2 spsk Worcestershire sauce
1 æg
1 ¾ dl knuste krydrede tortilla chips
6 skiver ost
6 skiver tomat
6 skiver løg
3 store stykker pickles, i tynde skiver
4 spsk smør eller margarine, smeltet
10 dråber tabascosauce
6 pitabrød eller bløde tacoskaller
Salat
Tomater
Løg
Rør kødet med salt, peber, sellerifrø, sennep, Worcestershire sauce, æg og tortilla chips. Form det til 2 store tynde bøffer, ca. 13 cm i diameter.
Læg på den ene: 3 skiver ost, 6 tomatskiver, 6 løgskiver og alle picklesskiverne.
Læg de sidste 3 skiver ost ovenpå.
Læg den anden bøf ovenpå og tryk kanterne forsigtigt sammen så fyldet lukkes inde.
Grillsteg.
Rør smør og tabasco sauce sammen og pensl det over bøffen, når den er næsten stegt.
Skær bøffen i 6 trekantede stykker og læg dem i de åbnede pitabrød eller i tacoskallerne. Garner med salat, tomat og løg.