4 personer:
1 løg (150 g)
4 dl bulgur (320 g)
frisk koriander
1-2 fed hvidløg
1 chili
1 spsk olivenolie
2 spsk tomatpure
8 dl bouillon
salt og peber
1 person:
¼ løg (10 g)
1 dl bulgur (80 g) frisk koriander
1/-½ fed hvidløg
¼ chili
¾ tsk olivenolie
½ spsk tomatpure
2 dl bouillon
salt og peber
Sauter finthakket løg, hvidløg og chili i olie.
Vend bulgur og tomatpure i og spæd med bouillon.
Lad retten simre under låg ca. 10 min.
Tilsæt friskhakket koriander, smag til med salt og peber og server som tilbehør til gryderetter eller lignende.
Tips: Prøv også at bruge et par teskefulde karry i stedet for chili og tilsæt evt. en håndfuld rosiner.
Energi pr. portion: 1549 kJ/372 kcal Protein: 12,9% Fedt: 14,4% Kulhydrat: 72,7%