Logo

Brødæggekage fra Fyn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æggeretter var især om for­året og sommeren hverdags­kost. Næsten alle, i hvert fald på landet, havde høns og derfor var det også billig mad. Kom der gæster, blev æggekagen tilberedt som denne.
 
1 dl sødmælk
100 g franskbrød
75 g smør
6 æg
Tilbehør: Sukker og syltetøj
 
Franskbrødet skåret i skiver dyppes i mælk og steges gyldne i rigeligt smør på en pande.
Æggene piskes sam­men og hældes over brødskiverne.
Æggekagen steges ved svag varme og vendes undervejs ved hjælp af et gryde­låg.
Den færdige æggekage spises med sukker og syltetøj.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (55 stemmer)
Siden er blevet set 13.146 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her