Logo

Bøffer med bacon og salsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Det vigtigste ved en hakkebøf er selvfølgelig kødet, helst dansk, hakket samme dag, du bruger det, og med maks. 12% fedt.
Til 3 personer:

Formes tre bøffer af 350-400 g hakket oksekød.
Tril bøfferne i timianblade, kun på siden, men hele vejen rundt
Sno en skive bacon omkring hver, og hold den på plads med en tandstikker.
Krydr med salt og peber, og steg bøfferne først på baconsiden.
Læg en stor skefuld salsa på toppen af hver bøf, og giv brød og salat til.

Salsa:
Blend følgende ingredienser
1-2 fed hvidløg
1 håndfuld bredbladet persille (kun blade)
2 spsk skyllede og afdryppede salte kapers
1 spsk dijonsennep
1 spsk vineddike.
Tilsæt ca. ¾ dl jomfruolivenolie til sidst.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.037 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her