Logo

Bøf Stroganoff 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg oksekød (filét eller tyksteg)
2 spsk smør eller margarine
3 spsk finthakket løg
1 ½ tsk salt
½ tsk peber eller paprika
1 spsk hvedemel
1 dl kogende vand
2 dl piskefløde eller cremefraiche
1 tsk sennep
2 spsk tomatpuré
2 spsk hakket syltet agurk
Skær kødet i strimler og brun det godt i fedtstoffet.
Lad løgene brune med de sidste minutter og krydr med salt, peber eller
paprika.
Drys melet over og spæd med vand og fløde eller cremefraiche.
Tilsæt sennep, tomatpuré og agurk og lad retten småsnurre ca. 20 min.,
til kødet er mørt.
 
Tips: Gryderetten kan serveres med: Løse ris eller kartoffelmos, salat med tomater og rå champignon.
 

Prøv!
- at krydre med en anelse cayennepeber eller tabasco.
- at blande lidt hakket peberfrugt i risene eller kartoffelmosen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.117 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her