Logo

Bøf i fad, den lette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket oksekød
½ l madlavningsfløde
2 store løg
 
Tænd ovnen på 180°C og form kødet til hakkebøffer.
Steg dem på panden, til de ca. er halvt færdige.
Brun derefter løgene.
Læg bøfferne i et ovnfast fad, kom løgene ovenpå og hæld fløden over.
Sæt fadet i ovnen, og lad det "bage" i ca 20-25 min.
Server med kartofler og evt. kogte grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.764 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her