1 (400 gram) hel laksefilet uden skind
1 spsk olie
2 tsk revet citronskal
1 tsk salt
3 spsk kokos
2 majskolber
½ spsk olie
Sauce af:
1 spsk hakket løg
1 tsk stærk karry
½ spsk olie
2 dl fiskebouillon
1 dl cremefraiche 38%
2 dl ananasmos
Tilbehør: 240 gram vilde risblanding og flûte.
Laksen lægges i en smurt ovnfast form.
Olie, citronskal og salt røres sammen og pensles på fisken.
Kokos drysses over.
Stilles i en 225ºC varm ovn i ca. 15 - 20 minutter.
Majskolberne halveres, og pensles med olie og lægges i et lille smurt ovnfast fad - eller på alufolie.
Stilles i ovnen sammen med laksen.
Løg og karry svitses i olien i en lille gryde.
Bouillon og cremefraiche tilsættes.
Saucen simrer under omrøring 5-7 minutter.
Ananasmosen blendes og vendes i.
Sauces smages til med salt og hvid peber.