2 stk auberginer
1 dåse hakkede flåede tomater
1 løg
1 fed hvidløg
1 bundt bredbladet persille
100 g feta
100 g mozzarella
evt. en lille grøn chili
olivenolie
salt, peber
Auberginerne skæres i 1 cm tykke skiver, drysses med salt og lægges under let pres i 20 min. til de har afgivet den bitre væske.
Skylles i koldt vand og duppes tørre.
Ristes på begge sider i rigeligt olivenolie på en varm pande og lægges på fedtsugende papir.
Det finthakkede løg og hvidløg klares i lidt olie, tomaterne tilsættes og varmes igennem.
Tilsæt hakket persille (gem lidt til pynt) og evt. den hakkede chili.
Smag til med salt og peber.
Aubergineskiverne fordeles i et ovnfast fad, tomatsaucen bredes ud over. Fetaen smuldres og drysses over sammen med mozzarellaen.
Bages i ovnen ved 200ºC til osten er smeltet og gylden, ca. 20 min.