Logo

Aubergine boller med tun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 1 portion

1 kg auberginer
4 skiver brød
80 g revet parmesan
200 g tun i olie
2 æg
1 håndfuld friske basilikumblade
rasp
olie til stegning
salt

Skær stilken af auberginerne. Bag dem i ovnen ved 150ºc i . Opblød brødet i vand. Pil skallen af auberginerne, hak dem med en kniv på et skærebræt, kom dem i en skål og rør osten i. Vrid brødet fri for vand, og rør det i auberginerne. Hæld olien fra tunen, og mos tunen i en tallerken, hak basilikum, og bland den i tunen. Tun og auberginer blandes, og der tilsættes salt. Del æggene, og rør æggeblommerne i grønsagsfarsen. Pisk æggehviderne let med lidt vand. Lav små boller på størrelse af valnødder af grønsagsfarsen, dyp dem i æggehviden, og rul dem i raspen. Steg bollerne i hed olie, til de er brune og sprøde. Læg dem på fedtsugende papir, og server dem varme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.198 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her