Logo

Aspargeskartofler med stenbiderrogn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g aspargeskartofler
200 g stenbiderrogn
2 ½ dl cremefraiche
2 spsk piskefløde
1 spsk citronsaft
salt
friskkværnet peber
purløg eller rødløg

Kog kartoflerne, til de er netop møre.
Pil dem straks.
De lune kartofler skæres i skiver på langs, og anrettes på 4 tallerkner.

Rør cremefraiche med fløde, citron, salt og rigelig friskkværnet peber.
Læg et par skefulde over kartoflerne.

Top op med stenbiderrogn.
Pynt med et par purløgsstrå eller et par tynde ringe af rødløg.

Retten smager allerbedst, når kartoflerne er lune

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 965 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her