3 dl ris
9 dl vand
1 cm frisk ingefær
1 fed hvidløg
1 rød chilipeber
1 spsk olie
3-4 gulerødder
1 squash
1 løg
150 g rejer
½-1 dl kinesisk soya
salt
peber
Frugtsalat:
1 banan
1 appelsin
1 æble
100 g rosiner
Tilbehør:
brød
mango chutney
Risene bringes i kog i vandet tilsat 1 tsk salt. Koger i 8 min Det overskydende vand hældes fra. Risene står yderligere 8 min.
Ingefær og hvidløg hakkes fint, og chilien skæres i tynde skiver, som alt sammen svitses i olien. Gulerødderne skæres i tændstiktynde strimler, squash i halve skiver og løg i tynde både. Det tilsættes og svitses hurtigt med. Rejer og soya tilsættes. Det hele koger i 2 min. Risene blandes i og svitses hurtigt med. Smag til med salt og peber.
Frugtsalat:
Frugterne skæres i fine terninger og blandes med rosiner. Wokretten serveres rygende varm med brød, mango churtney og frugtsalat.