Logo

Artiskokker med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Artiskokker med rejer

4 pers.

 

4 artiskokker
500 g fjordrejer
3 stilke frisk  koriander
1 salathoved fx iceberg
Pynt: 2 spsk frisk  kørvel

Sauce:
250 g smør
1 dl hvidvinseddike
3 æggeblommer
2 citroner

Kog artiskokkerne til de er møre.

Tøm dem og fjern "hår".

Fyld artiskokker med fjordrejer og hakket koriander.

Sauce: Smelt smørret i en gryde.

Kog eddike op i en kasserolle.

Fjern kasserollen fra varmen og pisk æggeblommer i til let skum.

Tilsæt varmt smør lidt ad gangen.

Pres citronsaft i.
Hæld saucen på artiskokkerne og gratinér i 3 min. i ovn på 200°C.

Anret artiskokkerne på salat og pynt med kørvel.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.878 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her