Logo

Appelsinsyltede squash med kanel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(ca. 2 liter)

 

1 kg squash
500 g sukker
Tynde strimler skal af 1 usprøjtet appelsin
7 ½ dl eddike
½ flækket stang vanilje
1 hel stang kanel
½ tsk hele nilleker
1 dl appelsinsaft
1 ½ tsk flydende Atamon
 
Squashene skæres i skiver.
Sukker, eddike, appelsinskal, vaniljestang, kanel og nelliker bringes i kog i en gryde. Squashskiveme kommes i og glves et opkog.
Appelsinsaft og Atamon tilsættes.
Det fyldes på Atamon-skyllede glas, der straks lukkes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.384 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her