2 usprøjtede appelsiner, skallen heraf
350 g blød nougat
½ tsk stødt kanel
300 g mørk chokolade, til overtræk
evt. små kandiserede vinblade til pynt
Riv skallen af de to skyllede appelsiner fint.
Riv nougaten groft på rivejernet, og ælt den hurtigt med kanel og
appelsinskal.
Man kan holde sine hænder ved at dyppe dem i isvand, inden det hele
æltes.
Bred den bløde appelsinnougatmasse ud på smurt bagepapir.
Det skal danne et 1 cm. højt retangel.
Massen stilles i fryseren i 30 minutter.
Skæres med meget skarp kniv i ca. 30 kvadratiske stykker på 1,2x 1,2
cm.
Stilles i fryseren igen i 10 minutter.
Imens tempereres chokoladen forsigtigt.
Med en lille gaffel og evt. en lang nål eller lignende, dyppes hvert
stykke helt ned i chokoladen og stilles på bagepapri.
Kan evt. pyntes, mens chokoladen er blød.