Logo

Ansjovisgratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

I et smurt gratinfad lægges rå kartofler, der er skåret i fine strimler (som tændstikker). Herpå lægges et lag rensede ansjovisfileter, der drysses med lidt hakket rødløg. Sådan lægges det lagvis, så meget der kan være i skålen. Sidst kartofler. Herover hældes så meget piskefløde, at det lige står op. Salt og peber samt lidt sukker drysses på. Står en time og trækker. Sættes i ovnen ved 175° og bages til kartoflerne er gyldne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.028 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her