Logo

Ansjoser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En ansjos er en lille sildefisk, der hovedsageligt lever i Middelhavet.

Den kan blive op til 20 cm lang og kendes let fra andre sild, fordi den har et tydeligt overbid.

Den har grønlig ryg og sølvglinsende sider og bug.

Den er ret kødfuld og fed og smager ret ejendommeligt, bittert.

Her i landet fås den kun konserveret i en krydret lage og kaldes da ansjovis. Det oprindelige navn er ansjos.

Som erstatning for ansjos anvendes ofte brisling.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.227 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvordan klarer Trump sig?
Effektiv reklame - klik her