Logo

Andebryst med broccoli i wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Antal personer: 4

400 g andebryst
1 broccoli-hoved
2 forårsløg
2 fed hvidløg
1 ¼ dl hønsebouillon
1 ½ spsk østerssauce
majsmel
jordnøddeolie
Marinade:
1 æggehvide
2 spsk soja
2 spsk risvinseddike
1 tsk brun farin

Rengør grønsagerne. Del broccolien i små buketter.

Skær stænglen af, skræl den og skær den i små tern.

Skær forårsløgene i skiver og hak hvidløg fint.

Andebrystet skæres i tynde strimler.
Bland marinaden i en skål og læg kødet heri.

Marinaden med kødet stilles i køleskabet i ca. 30 min.
Opvarm wokpanden og tilsæt olie. Hvidløg og forårsløg svitses. Broccolien tilsættes og steges i 1 til 2 min.

Tag grønsagerne op af wokpanden og læg dem på en tallerken.
Tilsæt på ny lidt olie. Steg kødet i 2 til 3 min.

Skub kødet opad siden og tilsæt østerssauce og bouillon.

Lad saucen koge lidt ind.
Brug evt. en anelse majsmel til at opnå den ønskede konsistens.

Skub kødet ned i saucen og tilsæt grønsagerne.

Lad retten simre et par minutter.
Serveres med ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.644 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her