Logo

Østriske kalvehaler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 gulerødder
1 persillerod
100 g selleri
1 løg
2 nelliker
3 kalvehaler
Salt
peber
2 spsk hvedemel
40 g fedt
2 ½ dl vand
½ bundt persille
2 spsk cremefraiche

Skær grønsagerne i små stykker. Pil løget og stik nellikerne heri. Kalvekødet løsnes fra benene med en skarp kniv. Gnid det med salt og peber og vend det i hvedemel. Varm fedtet i en gryde, læg kalvehalerne i og lad dem brune i 10 minutter. Tilsæt grønsagerne og løget og hæld vandet ved. Lad retten snurre i mindst 1 ½ time, til halerne er så møre at kødet falder fra benene.

Tag halerne op og anret dem på et fad. Si stegeskyen. Skyl og hak persillen og bland den i saucen sammen med cremefraiche. Smag saucen til og hæld den over kødet.

Hertil serveres kartoffelmos.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.343 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her