Logo

Æblefedt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

afsmeltet fedt
2 løg
2 store syrlige æbler

Pil løgene og skær dem i skiver.
Æblerne skylles, skrælles ikke, men befries for kernehus og hakkes groft.
Hæld det afsmeltede fedt gennem en sigte over i en tykbundet gryde og varm det op.
Tilsæt løg og æbler og lad bege dele koge i fedtet, til løg og æbler
er blevet brune.
Så hældes det hele i en skål og stilles koldt, til fedtet er stivnet.
Fisk eventuelt lidt brunede løg op af det varme fedt og drys det som pynt oven på fedtet, når det er stivnet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 771 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her