Iøjnefaldende vegetarret.
Rødløg
30 gr. smør
1 tsk sukker
2-3 timiankviste
1 spsk balsamico
1 spsk friskhakket timian
Salt og peber
1 mørdejsplade med ost og krydderier
Skær en passende mængde rødløg i halve fra top til fod.
Kom smør og sukker på en varm ovnfast pande sammen med timiankviste.
Læg rødløgene på panden med snitfladerne nedad og tilsæt balsamico, hakket timian, salt og peber og lad det stå for høj varme i ca. 10 minutter.
Dæk panden til med sølvfolie og sæt den i en 180ºC varm ovn i 15 minutter.
Tag panden ud af ovnen og sær den over et blus og lad det boble indtil safterne er sirupsagtige.
Dæk nu retten af med mørdej og kom den endnu en gang i ovnen ved 200ºC. Denne gang i 25 minutter.
Panden tages ud af ovnen og vendes til slut på hovedet på et flat bræt, så tærten kommer ud.