500 gram hakket oksekød
1 spsk smør
Dressing:
1 ½ dl kvark 5%
1 tsk karry
½ hakket rødløg
1 tsk chili sauce ell. mango chutney
Andre ingredienser:
4 skiver lyst brød
4 æg
1 salathoved
100 g kaviar ell. renset stenbiderrogn
1. Først røres dressingen sammen i en skål, så den kan trække sig kraftfuld, mens resten tilberedes.
2. Rist de 4 skiver brød gyldne på en brødrister/ovn.
3. Form det hakkede kød til 4 bøffer, tryk dem godt flade og steg dem
forsigtigt i gyldent smør på panden – et par minutter på hver side.
4. Hæld eventuelt overskydende fedtstof fra panden, når bøfferne er
færdige og steg så de 4 æg som spejlæg.
5. Skyl salaten og saml så de 4 sandwicher. Først en skive ristet brød,
så salat, så bøffen og så spejlægget.
Hæld dressingen over og pynt med kaviar.