Logo

Havaborre med fennikelfrø

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

1500 g havaborre
75 g brødkrumme
1 æg
2 spsk fennikelfrø
salt og peber
1 spsk olivenolie
4 spsk Pernod

Rens fisken, skyl og tør den.
Knus fennikelfrøene let i en morter. Bland brødkrumme, sammenpiskede æg og fennikelfrø. Krydr med salt og peber.
Kom fyldet i fisken og drys den udvendigt med salt og peber. Stænk med olien og kom fisken i et ovnfast fad. Sæt fisken i en 180ºC varm ovn i 30 minutter.
Stænk fisken med Pernod straks efter den er færdig.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 851 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?
Effektiv reklame - klik her