Logo

Harlekinstykker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g hakkede cocktailbær
1 ½ spsk pernod
100 g ristede mandelsnitter
200 g rå marcipanmasse
20 hele cocktailbær
20 hele smuttede mandler
40 g mørk overtrækchokolade
 
Kom de hakkede bær i en skål sammen med pernod, mandelsplitter og
marcipan og ælt det hele, til det har forenet sig.
Form det til et langt brød, der skæres i stykker.
Derpå smeltes chokoladen og bærrene dyppes i den.
Lad så meget chokolade hænge ved, at der bliver en tyk lille klat om
hvert bær, når det trykkes ned i konfektstykket.
Gør på samme måde med de smuttede mandler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 716 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?
Effektiv reklame - klik her