Logo

Blåbærsnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blåbærsnaps lyder måske ikke kendt, men hvis du er til sådan noget så prøv den. Den skal laves i godt tid - jo længere den står jo rundere bliver smagen

Blåbærsnaps lyder måske ikke kendt, men hvis du er til "sådan noget" så prøv den. Den skal laves i godt tid - jo længere den står jo rundere bliver smagen.


en god håndfuld blåbær 

1 halv flaske vodka 

Blåbærrene plukkes (en god håndfuld til en halv flaske vodka), når de er modne.
Bærrene kommes i et syltetøjsglas og vodka hældes over, så bærrene er dækket.
Lad bærrene står i 3-4 måneder og trække.
Essensen filtreres og kan fortyndes med resten af den halve flaske vodka - eller mere til smagen passer.
Henstår endnu et par måneder - jo længere den får lov til at stå, jo bedre (rundere) bliver smagen.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 5.213 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her