Logo

Kokosmælkesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ dl mælk
2 ½ dl kokosmælk fra dåse
6 æggeblommer
150 g sukker
1 dl fløde 13
 
Kom mælk og kokosmælk i en gryde og varm langsomt op til kogepunktet.
Pisk æggeblommer og sukker lyst og luftigt.
Hæld den varme mælk i æggene under piskning og hæld det tilbage i
gryden.
Varm saucen under piskning, til den jævner, den må ikke koge.
Tag gryden fra varmen og rør fløde i.
Si saucen inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.175 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her