Logo

Nøddeschnitzler med ovngrønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 tynde skinkeschnitzel
75 g hasselnøddeflager
4 spsk hvedemel
1 æggehvide
2 spsk olie
3 gulerødder
3 stilke bladselleri
1 persillerod
2 fed hvidløg
4 skalotteløg
50 g smeltet smør
1 tsk tørret timian

Skær gulerødderne i tykke stave, bladsellerien i ca. 4 cm lange stykker og persilleroden i bjælker.
Skær hvidløgene i skiver. Halver skalotteløgene.
Kom grønsager, timian, salt og peber i et ovnfast fad og bland det godt med det smeltede smør.
Læg alufolie over fadet og sæt det i ovnen i ca. 1 time ved 200°, vend lidt rundt i grønsagerne en gang imellem.
Bland nøddeflager, hvedemel, salt og peber på en tallerken.
Vend schnitzlerne i den sammenpiskede æggehvide og dernæst i nøddeblandingen.
Varm olien op på en pande og steg schnitzlerne i 2-3 min. på hver side.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 631 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her