4 tynde skinkeschnitzel
75 g hasselnøddeflager
4 spsk hvedemel
1 æggehvide
2 spsk olie
3 gulerødder
3 stilke bladselleri
1 persillerod
2 fed hvidløg
4 skalotteløg
50 g smeltet smør
1 tsk tørret timian
Skær gulerødderne i tykke stave, bladsellerien i ca. 4 cm lange stykker og persilleroden i bjælker.
Skær hvidløgene i skiver. Halver skalotteløgene.
Kom grønsager, timian, salt og peber i et ovnfast fad og bland det godt med det smeltede smør.
Læg alufolie over fadet og sæt det i ovnen i ca. 1 time ved 200°, vend lidt rundt i grønsagerne en gang imellem.
Bland nøddeflager, hvedemel, salt og peber på en tallerken.
Vend schnitzlerne i den sammenpiskede æggehvide og dernæst i nøddeblandingen.
Varm olien op på en pande og steg schnitzlerne i 2-3 min. på hver side.