Logo

Lyserødt salt fra Himalaya

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Det nyeste kultsalt er lyserødt salt fra Himalaya. Det er udvundet af salthorste aflejret for 200 millioner år siden; og af gode grunde ganske fri for forurening. Det indeholder alle de grundstoffer og mineraler, der findes, og efter sigende i tilsvarende forhold som i menneskeligt blod.
Under alle omstændigheder er det et meget dejligt salt at bruge til både fodbad og i maden. Det smager godt og er utroligt smukt at se på. Det fås i tre finheder: meget fint, som er håbløst at bruge i maden, fordi det er så svært at dosere, i små klumper man kan knuse i morter eller saltkværn; og i store krystaller, som ligner rosenkvarts til forveksling.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 352 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her