Logo

Rabarber med marcipan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g rensede rabarber
1 dl sukker
2 tsk kartoffelmel
150 g rå marcipan

Rabarberne skæres i 3 cm lange stykker. Rabarber, sukker og kartoffelmel blandes og fordeles i et fad som sættes i en 225 º varm ovn i ca. 20 minutter. Marcipanen som har ligget i køleskab, rives groft og drysses over rabarberblandingen. Fadet sættes derefter i ovnen igen i yderligere 5 minutter. Serveres med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.615 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her