Logo

Laksesteak med varm kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Laksesteak
Olie
Citronpeber

Kartoflesalat:
2 kg Kartofler
4 Forårsløg
1 Rødløg
Sennep
Vineddike
Salt og peber
Olie

Laks:
Skyl laksesteaken og pensel den med olie og drys den med citronpeber. Laksen skal steges få minutter på indirekte, hvorefter den ligges på direkte i kort tid.

Varm kartoffelsalat:
Start med at koge kartoflerne, Pil dem og skær dem i skiver. Snit forårsløgene og rødløg. Bring 3 spsk fuld olie i kog og svits forårsløg og rødløg. Smag til med sennep, salt & peber og vineddike. Derefter vendes kartoflerne i den varme marinade, og kartofelsalaten stilles på inddirekte mens laksesteakene steges.

Servering:
Pres frisk citron over laksesteaksen inden de serveres. Og server evt. et par friske cherrytomater til.

Tips: Hvis du har frisk persille i haven, giver det en god smag i kartofelsalaten eller som pynt.Kartoffelsalaten smager ekstra godt med nye kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.460 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her