4 Laksesteak
Olie
Citronpeber
Kartoflesalat:
2 kg Kartofler
4 Forårsløg
1 Rødløg
Sennep
Vineddike
Salt og peber
Olie
Laks:
Skyl laksesteaken og pensel den med olie og drys den med citronpeber. Laksen skal steges få minutter på indirekte, hvorefter den ligges på direkte i kort tid.
Varm kartoffelsalat:
Start med at koge kartoflerne, Pil dem og skær dem i skiver. Snit forårsløgene og rødløg. Bring 3 spsk fuld olie i kog og svits forårsløg og rødløg. Smag til med sennep, salt & peber og vineddike. Derefter vendes kartoflerne i den varme marinade, og kartofelsalaten stilles på inddirekte mens laksesteakene steges.
Servering:
Pres frisk citron over laksesteaksen inden de serveres. Og server evt. et par friske cherrytomater til.
Tips: Hvis du har frisk persille i haven, giver det en god smag i kartofelsalaten eller som pynt.Kartoffelsalaten smager ekstra godt med nye kartofler.