Logo

Rababerkompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg spæde vinrabarber
300 g sukker
½ flækket stang vanilje
1 tsk st. ingefær
evt. 1 tsk flydende konserveringsmiddel (Atamon)

Snit de vaskede rabarber i et par cm lange stykker og læg dem lagvis med sukker og vaniljestang i en gryde med tyk bund.
Sæt gryden i køleskabet og lad rabarberne trække køligt til næste dag, hvor de forsigtigt bringes i kog og småkoger eller simrer i 5-8 min.
Fisk vaniljestangen op.
Smag evt. kompotten til med ingefær, rør evt. Atamon i og lad kompotten afkøle, før den serveres - eller hæld den på rengjorte, varme glad skyllet med Atamon og bind til med det samme.
Opbevares køligt.
Frisk og lækkert tilbehør, fx. til kylling, and eller flæskekød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 7.715 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her