Logo

Nynnes dessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ liter ymer
¼ liter piskefløde
ca. 30 makroner
1 tsk vaniljesukker
 
Fløden piskes stiv, heri kommes vaniljesukker og ymer.
Makronerne knuses og vendes forsigtigt heri.
Desserten skal stå og trække nogle timer før serveringen.
Der røres let i desserten inden servering.
Smager godt til både frisk og henkogt frugt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.803 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her