2 frosne butterdejsplader
æg til pensling
2 dåser tunfisk
iceberg salat
2 hårdkogte æg
1 stilk blegselleri
1 løg, gerne rødløg
mayonnaise
lidt karry
salt og peber
karse
citron
Optø butterdejsplader, rul ud til dobbelt længde, skær hver plade i 3 dele, pensl med æg og bag dem i ovn ca 15 minutter ved 200°C.
Skær låget af butterdejsæsken.
På bunden og lidt ud over kanten (dekorativt) lægges fint snittet salat.
Afdryppet, smuldret tunfisk lægges ovenpå.
Dernæst lagvis finthakket løg, finthakket blegselleri, hakket hårdkogt æg, en klat mayonnaise rørt med lidt karry, salt og peber.
Slut af med et drys karse og en citronskive.
Butterdejslåget lænes op ad retten.
Tips: I stedet for at skære låget af æskerne kan du bruge en ekstra butterdejsplade som du skærer i 1 cm. brede strimler og lægger rundt på de skårne butterdejsplader.
Når de er bagt trykkes midten lidt ned og fyldet lægges på.